Jobba hos oss

Vill du vara med och bygga framtidens energi?

Sunsolutions söker nu drivna solpanelsinstallatörer som vill vara en del av en snabbt växande organisation och leverera kompletta solelslösningar. Är du den solstråle vi söker? Sök tjänsten redan idag, då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Sunsolutions solpanelsinstallatörer till deras verksamhet i Motala. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Sunsolutions.   

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sunsoultions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Sunsolutions är den kompletta leverantören av solelslösningar till företag. Med en gedigen erfarenhet av mångårigt arbete inom förnybar energi leverera man idag marknadens mest kompletta solelanläggningar med produkter av högsta kvalitet. Utöver de miljömässiga aspekterna lägger man stor vikt i ekonomisk hållbarhet för att så många som möjligt ska våga satsa på en egen elproduktion.

Sunsolutions by Telecon är även verksamma inom vindkraft. Man är idag en av Sveriges ledande leverantörer till vindkraftsbranschen och har under många år installerat totallösningar för vindmätning i såväl Sverige som övriga Europa

Arbetsuppgifter:
Som solpanelsinstallatör kommer du ingå i företagets sammansvetsade installationsteam. Teamet består idag av 6 personer som tillsammans installerar solpanelsanläggningar från början till slut ute på fält. Huvudfokus ligger främst på stora fastigheter och solpanelsparker. Man har ett stort säkerhetstänk och är beroende av väder och vind vilket innebär att ingen dag är den andra lik.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara: 

  • Montering av solpaneler och montagesystem
  • Dokumentation och utläsning av byggnadsunderlag för de projekt man jobbar i
  • Service-och reparationsarbete                                                                                              
Vi söker dig som: 

Har en god samarbetsförmåga , är social och kan samspela internt som externt. Rollen kräver att du kan ta eget ansvar och arbeta självständigt för att lösa en uppgift. Man lägger stor vikt i att ha ett eget driv och en initiativförmåga som gör att man kan driva processer framåt. I rollen ställs höga krav på flexibilitet då planeringen snabbt kan förändras, det är därför viktigt att du snabbt kan hitta ett tillvägagångssätt för att lösa uppgiften.

Besitter du ett gediget intresse av förnybar energi och vill vara en del av den snabbväxande branschen är det ett stort plus för den här tjänsten. 

Krav:     

  • Kunna arbeta på hög höjd och trivas med att arbeta utomhus i ur och skur 
  • B-Körkort
  • God fysik och god kondition
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Har du en teknisk bakgrund eller tidigare arbetslivserfarenhet inom montage eller byggnadsarbete är det meriterande för tjänsten. Har du ett BE-körkort ses det som ett stort plus, men är inget krav för tjänsten

Du erbjuds:
En arbetsplats där man är måna om sin anställda, man prioriterar trivsel och vågar satsa på sina medarbetare för att bygga relationer på lång sikt. Du kommer bli del av ett tight team där man hjälper och stöttar varandra. Beslutsvägarna är korta och du kommer får möjlighet att vara involverad och påverka de besluts som fattas.

Sunsolutions erbjuder dessutom generösa pensionslösningar, förmånlig sjukförsäkring samt friskvårdsbidrag.

START: Omgående
OMFATTNING: 
Heltid, 6 månaders provanställning kommer att tillämpas
STAD: 
Motala
URVAL: 
Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på “Mina sidor” efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Motala i Östergötlands län

Kontaktperson

Therese Klasén
Konsultchef
 0768880323

Om Sunsolutions

Sunsolutions levererar enbart produkter av högsta kvalitet, från minsta skruv och kabel till solpanelerna för att garantera en solelsanläggning av högsta kvalitet. Vårt huvudfokus är att du som kund får den lösningen som gynnar dig bäst – inte den som vi tjänar på mest på. Ekonomiskt hållbart, helt enkelt.